Het vijfde op bosklassen.

Volg hier hun avonturen.

Dag allemaal,

 

Een derde poging  want het internet valt hier regelmatig uit en we hopen nu met succes!

Een geslaagde dag met bezoek aan Ieper, Menenpoort en Dodengang Diksmuide. Een oorlogsbeleving waar iedereen stil van werd. De Grootte OORLOG met zoveel duizenden doden en zoveel ellende. 

Lekker gegeten en iedereen vond het super lekker; soep - spaghetti en chocomouse. 

Onze juffen genieten nog even na en kijken al uit naar morgen. 

Onder een stralende zon vandaag genoten van onze Belgische kust. De paardenvisser was een spektakel en zijn garnalenvangst best goed. Met kar en paard naar de boerderij waar de garnalen gekookt werden en wij leerden hoe ze te  pellen en dan eindelijk mochten proeven.

Na de middag nam een gids ons mee op duinenexploratie, waar we heel wat leerden over de flora van de duinen. Vrij spelen op het strand was geweldig en .... vliegeren!! 

Na het avondeten werden prachtige foto's genomen achter Ter Helme , bekijk ze maar even.  Op dit ogenblik is iedereen aan het douchen en zich aan het klaar maken voor te slapen.  

Vannacht was het erg rustig in de slaapkamers want moe en tevreden was iedereen te bed gegaan.

Terwijl de ene groep genoot van de duinenexploratie, was het voor de andere groep ravotten en genieten op het strand. Spijtig dat er geen wind was en dus de bleven de vliegers ingepakt.

Vanmiddag was het smullen van frieten, kip √©n bbq worst maar ook de saladebar was erg in trek. 

Deze namiddag was het genieten van de stilte, de vergezichten, de slikken en schorren en de bijna uitgebloeide lamsoor die in het Zwin te vinden is. Het bezoek aan de interactieve tentoonstelling was te kort. Dus beste mama's en papa's een aanrader om met je kinderen een bezoek te brengen aan het Zwin. 

Ter Helme was een succes zowel naar de slaapkamers toe, de maaltijden, als de ideale ligging in de duinen. Wij boekten alvast voor hetvolgende jaar. Mij rest nog iedereen te bedanken die heeft bijgedrage tot deze fantastische driedaagse want onze kinderen hebben er van genoten!