MIDZOMER happening

2017 poster midzomerhappeningBeste ouders,

Tijdens de Midzomerhappening op zondag 25 juni 2017 organiseren we opnieuw een grootse familie-barbecue. We hopen hiermee het schooljaar af te sluiten met een gezellig samenzijn onder een stralend zonnetje.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij u om vooraf in te schrijven via dit online bestelformulier. Na verzenden van uw bestelling zal u een e-mail ontvangen ter bevestiging van uw bestelling en met de nodige gegevens om de betaling via overschrijving uit te voeren. Online bestellen is heel eenvoudig, veilig en gaat zeer vlot, zowel voor u als voor ons bij het verwerken van de bestellingen. Zeker proberen dus.

Opgelet! Online bestellen kan tot en met woensdag 14 juni 2017. Gelieve de uiterste betaaldatum te respecteren. Bestellingen waarvan we niet tijdig de betaling ontvangen hebben, worden geannuleerd.

Als u toch liever cash betaalt, kan u ook nog steeds het ingevulde bestelformulier met gepast geld in een gesloten envelop aan de school bezorgen en dit ten laatste op vrijdag 16 juni 2017.

docxDownload hier het bestelformulier.

Na ontvangst van de betaling, geven wij de bonnetjes van hetgeen u besteld heeft mee met uw kind. Gelieve deze mee te brengen naar de Midzomerhappening.

Het oudercomit√© en team De Vlieger.