Schoolinfo

Welkom bij gemeentelijke basisschool De Vlieger, enige basisschool in Kasterlee, met doorlopende leerlijn van 2.5 tot en met 12 jaar!

Onze school

Naar de kleuterschool

Naar het eerste leerjaar

Kom zeker langs voor een vrijblijvende kennismaking tijdens één van onze opendeurdagen of inleefdagen voor instappers (2,5 jaar).

Meer info: inschrijven

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op met onze school: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 014/85.00.67

Examenschool Examencommissie Basisonderwijs 

GBS De Vlieger is examenschool voor de Examencommissie Basisonderwijs. 

* Informatiebrochure
* Evaluatiemethodiek

Alle informatie omtrent huisonderwijs en de examencommissie:
http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/huisonderwijs-controle-en-examen
https://onderwijs.vlaanderen.be/examencommissie-basisonderwijs

De examens gaan door van 10 tot en met 14 juni 2024 in onze school (GBS De Vlieger, Mgr Heylenstraat 22 te Kasterlee).
OPGELET het aantal plaatsen is beperkt en zijn bijna volzet!

Inschrijven kan voor 15 mei 2024 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, geboorteplaats, rijksregisternummer, adres, mailadres en telefoonnummer.
Wij houden rekening met bepaalde attesten (dyslexie, ADHD, ASS,...), meld dit best op voorhand dan kunnen wij hiermee rekening houden bij afname van de examens. 

Vragen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 014/850067