6A

carnaval 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kan je onze foto's vinden!

Van vrijdag 2 februari t.e.m. vrijdag 9 februari 2018 gaan we weer eens dubbel en dik de strijd aan tegen het pesten!

Wij gaan dit o.a. doen door deel te nemen aan de “STIP IT” actie van Ketnet.

(Waarschijnlijk hebben jullie hier al wat van opgevangen… de 4 stippen op de hand.)

Wat we gaan proberen te doen is niet het ‘niet pesten’ centraal zetten, maar vooral : Hoe kunnen we een fijne klasgroep zijn? Proberen leuk samen te spelen, …. nadruk op het POSITIEVE!

Enkele foto's/filmpjes.

Bekijk via deze link alle foto's van dinsdag 6 februari.

Bekijk de foto's van deze dag via deze link.

Bekijk via deze link de foto's van vandaag.

Bekijk de foto's van vandaag via deze link.

De foto's van dag drie kan u hier bekijken.

Bekijk de foto's van dag 2 via deze link.

Onze leerlingen van het zesde leerjaar zijn weer vertrokken op sneeuwklassen. Ze verblijven zoals elk jaar in Zwitserland in Schwarzsee/Plaffeien. Volg hun verhalen, video's en foto's via onze facebookpagina en op de speciale sneeuwklassenpagina van onze website

Beste leerlingen,

Tijdens onze sneeuwklassen is er een feestje waarbij wij jullie favoriete muziek willen draaien. Om deze muziek juist te kiezen hebben wij een worddocument gedeeld waarin jullie alles kunnen schrijven.

LET OP!! Noteer de titel en de uitvoerder van het liedje en zet er tussen haakjes je naam achter: Engeltje - Jebroer (je naam) 

Staat jouw favoriete liedje er al op, noteer dan jouw naam er extra bij!! Hoe meer namen, hoe meer kans dat we het draaien!

Via deze link kunnen jullie aan het document: https://1drv.ms/w/s!ApkEsjMLE-YdgyE1y9XVKqn6mNhY

MAAR LET GOED OP!!! Omdat het een document is waar meerdere mensen in werken, hebben wij de naambeveiliging opgezet. Hierdoor kunnen wij zien wie wat gedaan heeft! Dus valsspelers halen wij er zo uit!!!

Onze leerllingen van de leerlingenraad vonden het wel een goed idee om eens meer fluo aan te doen dan alleen de hoes aan de boekentas.

Daarom organiseerden ze een fluotopdag. Aan de poort stond 's morgens echte 'fluopolitie' om te controleren of leerlingen extra fluo aan hadden.

Een leuk initiatief tijdens deze donkere dagen !

Enkele foto's !