Sneeuwklassen dag 4

Zaterdag 3 februari (dag 4)

Zwitserland, 3 februari. Het zonnetje komt op, de stralen weerkaatsen op het witte sneeuwtapijt,  de vogeltjes beginnen te fluiten. In het immer rustige Campus Schwarzsee, op de tweede verdieping zijn alle leerlingen van het zesde leerjaar rustig aan het… dansen, zingen! De polonaise door alle kamers! De foutste muziek bonst door het dal! De vierde dag van onze sneeuwklassen is aangebroken.

Na alweer een overvloedig ontbijt maakten we ons klaar om opnieuw verder te schrijven aan ons onvergetelijk avontuur. De skiërs wurmden hun voeten alweer in de skibotten terwijl de andere groep zich sportief ging aankleden voor een spa- en fitnessdag.

Onze leerlingen sloegen er vandaag allemaal in om de lift richting de start van een skipiste te nemen. Voor sommigen kostte dit bloed, zweet en tranen, maar ze waren o zo trots op zichzelf. Wat maakten onze leerlingen tijdens ons verblijf al sprongen vooruit in hun skivaardigheden, waauw!

De groepen wisselden van activiteit na een middagmaal.

’s Avonds, na onze verdiende maaltijd, gingen we met de bus richting de ‘Unterhaltungsabend’, waar we kennis maakten met de Zwitserse cultuur en folklore, maar ook wij toonden een dansje op het podium, wat onder luid applaus werd onthaald. Vandaag was alweer een groot succes!

IMG20240203155402.jpg